Skip to main content

Professionelle profilbilleder: portrætfotografering til CV, LinkedIN og website

Som forretningsejer forstår jeg at konkurrencen om job og kunder er hård.  Der er for mange stemmer, der skriger for potentielle kunders opmærksomhed.  Mange frygter at sætte sig foran kameralinsen for et tage professionelle portrætbilleder. Men portrætbilleder er vigtigere end nogensinde fordi det er et visitkort til den digitale verden. Man vil aldrig gå til et jobsamtale i pyjamas fordi man bliver ikke taget alvorligt. Skal man projektere at ene er afgørende, vigtig og uundværlig, skal man tage professionelle portrætbilleder.

Anne har en administrativ job i en kreativ firma.   Hun vil gerne have en portrætbillede der afspejler hendes job. I hendes mening skal de ikke være for formel eller stiv, men skal stadig formidle myndighed.

Det tog kun 20 minutter i Anne’s lejlighed.  Ligesom familie og børne fotografering, jeg foretrækker at tage portrætbilleder ud i verden i stedet for i et studie.  Studios kan være skræmmende og upersonlig, men en session hjemme hos dig, kan være nem og hyggelig. Man har bruge kun for et vindue for at få imponerende professionelle portrætbilleder.

Har du brug for en? Det tror jeg.   

Du kan se min forskellige pakker her.

portrætbilleder, profilbilleder, professionelle portrætbilleder, cv billeder, linkedin billeder,

portrætbilleder, profilbilleder, professionelle portrætbilleder, cv billeder, linkedin billeder,

 

 


Related posts

Roskilde Fjord

6. marts 2023

Familiefotograf ferie billeder – Lake Tahoe

6. marts 2023

Familie fotos i Dyrehaven, Klampenborg

6. marts 2023

Familiefotosession på Amager Strand

6. marts 2023