Skip to main content

HVORDAN ARBEJDER JEG?

01

KONTAKT

Bryllupsfotografering er et af de vigtigste valg, du træffer til din bryllupsdag. Et bryllup er en stor og særlig dag i jeres liv, og den vil blive husket resten af livet.

At få lov til, at være den, der foreviger den store dag for et brudepar, er en stor ære, og et stort ansvar. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige bryllupsfotograf, som matcher jeres stil, og som kan opfylde jeres drømme om smukke bryllupsbilleder og en fantastiske oplevelse.

Jeg er landsdækkende fotograf og arbejder i København, Allerød og Nordsjælland. Jeg tager også gerne bryllupsbilleder på Fyn, Jylland, og andre steder i Europa efter aftale.

02

FOTOGRAFERING

Fotografering foregår på det aftalte tidspunkt og lokation. Jeg har intet studie, da det ikke fungerer med hvordan jeg bedst arbejder. Jeg opstiller som udgangspunkt ikke billederne, i stedet, leger vi sammen, og finder den bedste bagrund og lys. Hvis der er uvejr eller sygdom ved en familiesession, finder vi bare en nye dag. Ved bryllupper er det vigtigt, at parret nyder dagen, og ikke stresser over billederne. Jeg gør mit bedste for at skabe en god og afslappet stemning.
03

BILLEDE BEHANDLING

Fotograferingen er kun halvdelen af processen. Jeg gennemgår og redigerer hvert billede selv. Det er vigtigt, at billederne viser min stil og lever op til mine høje standarder, før de sættes i et digitalt online galleri. Til bryllupper, laver jeg et sneak peak som I modtager efter brylluppet.

Der kan I se et udvalg af billederne fra dagen, som I kan sende til familie, venner, eller lave
takkekort. Nå alle billederne er redigeret, laver jeg et digitalt online galleri, hvor I får alle jeres
billeder.

Til familier får I et digitalt online galleri, hvor I kan vælge de billeder I vil have.

04

FREMKALDELSE

Det er noget andet, at sidde med et fysisk album, eller have billederne i en ramme. Jeg har mange forskellige produkter der kan tilkøbes. Mine samarbejdspartnere er valgt efter den højeste kvalitet. Alle bryllups album er håndlavede.
FOLLOW ME ON INSTAGRAM
@ LizbethMStudio