fbpx

Hvordan arbejder jeg?

ærø wedding voderup klint
01

Kontakt

Når du kontakter mig, og du fortæller om din bryllups dag eller om den fotosession du vil have. Så tager vi en indledende snak om hvilken type fotosession du ønsker – er det en familiesession, en bryllupsfotografering eller måske noget helt tredje. Vil Jeg vil gerne høre alle detaljerne, så jeg kan hjælpe dig bedst muligt. Hvis det er en bryllupsfotografering, Før bryllupsfotograferingen, bliver vi nød til, at mødes til en uforpligtende snak på en café, eller på WhatsApp eller hvad der passer jer bedst. På det møde jeg vil jeg gerne lære dig og din kæreste, at kende. Jeg vil gerne høre om jeres vision for dagen, hvad I ønsker af billederne og om jeres tidsplan, hvis I har en.

bryllups fotografering, bryllups fotograf, bryllups foto, bryllups fotograf københavn, marmor kirken, Frederiks Kirke,
02

Fotografering

Fotografering foregår på det aftalte tidspunkt og lokation. Jeg har intet studie, da det ikke fungerer med hvordan jeg bedst arbejder. Jeg opstiller som udgangspunkt ikke billederne, i stedet, leger vi sammen, og finder den bedste bagrund og lys. Hvis der er uvejr eller sygdom ved en familiesession, finder vi bare en nye dag. Ved bryllupper er det vigtigt, at parret nyder dagen, og ikke stresser over billederne. Jeg gør mit bedste for at skabe en god og afslappet stemning.

Brude med Converse
03

Billede behandling

Fotograferingen er kun halvdelen af processen. Jeg gennemgår og redigerer hvert billede selv. Det er vigtigt, at billederne viser min stil og lever op til mine høje standarder, før de sættes i et digitalt online galleri. Til bryllupper, laver jeg et sneak peak som I modtager efter brylluppet.</p> <p>Der kan I se et udvalg af billederne fra dagen, som I kan sende til familie, venner, eller lave<br /> takkekort. Nå alle billederne er redigeret, laver jeg et digitalt online galleri, hvor I får alle jeres<br /> billeder.</p> <p>Til familier får I et digitalt online galleri, hvor I kan vælge de billeder I vil have.

04

Fremkaldelse

Det er noget andet, at sidde med et fysisk album, eller have billederne i en ramme. Jeg har mange forskellige produkter der kan tilkøbes. Mine samarbejdspartnere er valgt efter den højeste kvalitet. Alle bryllups album er håndlavede.

Follow Me on Instagram

@ LizbethMStudio

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com