Processen

ærø wedding voderup klint
01

Kontakt

Når du kontakter mig, og du fortæller om din bryllups dag eller om den fotosession du vil have. Vil Jeg gerne høre alle detaljerne, så jeg kan hjælpe dig bedst muligt. Før bryllupsfotograferingen, bliver vi nød til, at mødes til en udforpligtene snak på en cafe, eller på WhatsApp eller hvad der passer jer bedst. På det møde jeg vil gerne lære dig og din kæreste, at kende. Jeg vil gerne høre om jeres vision for dagen, hvad I ønsker af billederne og om jeres tidsplan hvis I har en.

02

Fotografering

Fotografering foregår på en aftalt tid og lokation. Jeg har ingen studie, da jeg er af den overbevisning, at det ikke viser nogen personlighed. Efter min erfaring, slapper personerne ikke af, og det kommer til at virke opsat. Jeg opstiller ikke mange billeder, istedet, leger vi sammen, og finder den bedste bagrund og lys. Hvis der er uvejr eller sygdom ved en familiesession, finder vi bare en nye dag. Ved bryllupper er det vigtigt, at parret nyder dagen, og ikke stresser over billederne. Det skal jeg nok sørge for.

Brude med Converse
03

Billede behandling

Fotograferingen er kun halvdelen af processen. Jeg redigerer hvert billede selv. Det er vigtigt, at billederne viser min stil og lever op til mine høje standarder, før de sættes i et digitalt galleri. Til bryllupper, laver jeg et sneak peak som I modtager efter brylluppet. Der kan I se et udvalg af billederne fra dagen, som I kan sende til familie, venner, eller lave takkekort. Nå alle billederne er redigeret, laver jeg et digital galleri hvor I får alle jeres billeder.

04

Fremkaldelse

Det er noget andet, at sidde med et fysisk album, eller billederne i en ramme. Jeg har mange forskellige produkter og valgt vores partnere efter den højeste kvalitet. Alle bryllups album er håndlavede.

Follow Me on Instagram

@ LizbethMStudio

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com