Skip to main content
  • “THERE’S ALWAYS ROOM FOR A STORY THAT CAN TRANSPORT PEOPLE TO ANOTHER PLACE.”
    – J.K. Rowling

MIN MISSION ER:

At fange de autentiske øjeblikke på din dag i smukke billeder, som du og din familie vil værne om resten af dit liv.

Som bryllupsfotograf ved jeg, at din bryllupsdag vil være en af de største dage i dit liv.

Det kan lyde enkelt, men det kan lægge meget pres på dig at planlægge og gennemføre den perfekte bryllupsdag.

Når så meget tid, energi og kærlighed går i at planlægge dit bryllup, vil du naturligvis have, at alt skal være perfekt, og at billederne fanger det hele. De fleste par vil naturligvis se og føle sig smukke på deres fotos. Dette pres kan føre til akavethed og et fokus på at få hvert skud på deres liste, fremfor at slappe af og nyde øjeblikket. Det gjorde jeg ved mit eget bryllup! 

I stedet for at slappe af og have det sjovt, ønskede jeg det perfekte billede. I sidste ende handler det ikke om det perfekte foto, som du kan lægge på Instagram eller Pinterest. Det handler om at vise de intime øjeblikke mellem dig og din partner og kærligheden mellem dig, dine familie og venner.

Det er de øjeblikke, du kommer til at huske og værdsætte i de kommende år. Jeres job er at nyde hinanden på din store dag. Mit job er at dokumentere, på bedste vis, smukt de øjeblikke, du aldrig vil glemme.

NÅR VI TAGER BILLEDER SAMMEN

Min tidligere karriere som fotojournalist var fyldt med eventyr. Når jeg sidder og tænker på de mange private fotosessioner jeg har været en del af, så har de mest vellykkede et træk til fælles – eventyret. De fotosessioner med brudepar og familier, der havde de bedste resultater, med de sjoveste og lykkeligste klienter, har de har alle noget til fælles –de har givet sig hen til eventyret.

BRYLLUPPER

Den virkelige magi sker, når bruden og brudgommen kaster forsigtigheden ud af vinduet og ikke bekymrer sig om pletter og uglet hår til middagen. De er klar til at overgive sig til vejret (som i Danmark er helt vanvittigt og altid skiftende, selv fra minut til minut.)

Når du beslutter, at du vil løbe i havet for at få nogle gode billeder, er jeg der for at støtte og heppe på dig. Når du siger,  “Jeg er ligeglad med, om det vælter ned med regn udenfor, jeg vil ikke gå på kompromis med min vision.” Jeg er der for, at støtter og hepper på dig hele vejen. Fordi jo mere eventyrlystne  I er på jeres bryllupsdag, jo flere historier kan I fortælle og mindes senere. Vi går på disse eventyr sammen, men i typisk fotojournalistisk stil, kan jeg godt lide at være observatør. Jeg gør mit absolut bedste for, at I kommer til, at huske jeres bryllupsdag med nogle dejlige fotominder. Det store eventyr, du påtager dig i jeres nye liv sammen, omgivet af venner og familie. Hjælp til at mindes hvordan legede i regnen sammen. Hvordan din far fik tårer i øjnene, da han bød din partner velkommen til familien. Hvordan I dansede til langt ud på natten.  Det er de minder, du skal huske fra jeres dag, og ikke logistikken med at tage fotos. Det er min primære opgave.

BØRN OG FAMILIER

Familiefotografering er en unik mulighed for, at stoppe tiden et kort øjeblik – i en barndom der går så stærkt. Jeg tvinger børn aldrig til at sidde ned, og smile. Fint, hvis de har lyst, men jeg synes at de magiske øjeblikke kommer fra når vi leger samme, eller de kigger dybt i farmors øjne. Som mor forstår jeg hvordan det er at have en baby eller et lille barn. Hvis de har brug for at spise, eller skifter ble, eller bare tage en pause, kan vi gøre det. Jeg lyder til dit barn, og når det der færdig, slutter vi sessionen.

Du kan læse mere om processen her.

MINE VÆRDIER:

Lighed, Ærlighed og Eventyr

Jeg tror på og anvender i min forretning og hverdag:

Ligestilling – alle har ret til at være den, de er, og elske den, de ønsker. Love is love.

Ærlighed – noget som mine forældre lærte mig. Når vi er ærlige på forhånd hjælper det med at forhindre konflikter senere.

Eventyr- Lad os have det sjovt sammen og komme tilbage med fantastiske fotos og en fantastisk historie.

ERFAREN PRESSFOTOGRAF

Jeg har altid elsket, at fortælle historier, men jeg var ikke så god til at skrive. Under min uddannelse som journalist fandt jeg hurtig ud af, at min lidenskab og egenskaber var sammenflettet med mit kamera. Jeg er en indadvendt person, og det er svært for mig, at indlede en samtale. Men læg et kamera i mine hænder, og generthed og selvtillid smelter væk. Jeg fokuser på her og nu og prøver på, at skabe det billeder, der gør mine kunder estatiske.

Min karriere startede som fotojournalist i Reno Gazette-Journal, hvor jeg tog billeder af nyheder, sport, mode, mad og politik. Ja selv præsidenter. Jeg har set det værste i mennesker og det bedste i mennesker. Jeg har set folk tage deres sidste åndedrag på cementen lige foran mig. Jeg har set skovbrande rive gennem hele samfund, og jeg har set naboer hjælpe hinanden og genopbygge deres liv.

Jeg har været udgivet i New York Times, Sports Illustrated, San Fransisco Chronicle, Women’s World, og Washington Post.

Jeg føler mig privilegeret som vidne til mange historiske begivenheder, men jeg føler det samme privilegium, når et par vælger mig til at dokumentere deres store dag, eller deres barn som tager deres første skridt.

KONTAKT MIG

    FØLG MIG PÅ INSTAGRAM