Skip to main content

KORT OM CORONA OG BOOKING AF DIT BRYLLUP

Lige nu har Corona gjort det næsten umuligt at planlægge et bryllup. Men det betyder ikke, at du ikke kan have en. Mikrobryllupper (jeg må indrømme, at jeg HADER det udtryk, da der ikke er noget mikro ved dine følelser eller din bryllupsdag) er meget i stil. Jeg synes, de skal kaldes intime bryllupper. De kan bestå af mindst 10 personer. Du kan stadig klæde dig ud, stadig have alle følelser og stadig have smukke billeder af din dag. Ja den store fest må muligvis vente, men kærligheden behøver ikke.

NYE HANDELSBETINGELSER

Jeg har derfor valgt at tilpasse mine handelsbetingelser lidt, efter en af mine brude stod i lidt af en kattepine tidligere på året. Hun skrev til mig ganske fortvivlet og med god grund. Hun havde lige hørt fra mødestedet, og de beholdte hele betalingen for brylluppet, selvom det var et par måneder væk, og maden ikke var blevet bestilt endnu. Hun tabte en stor sum penge, og derfor var hele brylluppet ude, og hun vidste ikke, hvornår det kunne lade sig gøre igen.

Det gør mig så ked af det. Mest fordi det er ødelæggende at miste sin bryllupsdato og alle sine penge i én. Dette fik mig til at tænke på mine  handelsbetingelser.

I stedet for det normale depositum på 25% opkræver jeg nu et fast 2000 kr. reservationsgebyr. Dette vil reservere din dag i min kalender, og hvis denne dato skal flyttes, kan vi anvende den på den fremtidige dato. Hvis jeg ikke er tilgængelig på den nye dato, kan vi bruge det til en fotosession eller et gavekort, så du ikke mister dine penge, eller du kan vælge at få 500 kr. refunderet. Den resterende del af betalingen betales en uge før brylluppet i stedet for tre uger, på den måde kan vi med sikkerhed vide, at vi ikke behøver at ændre planer.

Jeg håber, dette hjælper dig med at føle dig mere tryg ved at reservere din fotograf, og hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at e-maile eller ringe.

LÆSE ALLE KONTRAKTER IGENNEM

Jeg vil også sige at det er en rigtig god idé at tjekke alle dine leverandørregler omkring Corona og indskud. Som erhvervsdrivende er vi alle nødt til at tjene penge, men det ligger ikke i mine værdier at beholde penge, for en ydelse jeg ikke har levereret  i en tid, hvor hele verden er på hovedet.


Related posts

Roskilde Fjord

6. marts 2023

Familiefotograf ferie billeder – Lake Tahoe

6. marts 2023

Familie fotos i Dyrehaven, Klampenborg

6. marts 2023

Familiefotosession på Amager Strand

6. marts 2023