Skip to main content

KONFIRMATIONS FOTOGRAFERING

4 grunde til at du har brug for en professionel fotograf

Konfirmationen er det ritual i kirken, som markerer overgangen mellem barndom og ungdom. 

Når de er ikke små længer og skal konfirmeres (eller nonfirmeres,) er det tid planlæge en fest. Det er en stor dag for den unge, som går naturligvis op i, hvordan de ser ud på deres store dag. De har nøje udvalgt tøjet, og pigerne har måske fået sat hår. Dagen bliver en af de størreste i deres liv som konfirmand såvel som familien. Alle vil helt sikkert huske dagen resten af livet.

HVORFOR SKULLE MAN HYRE EN PROFESSIONEL FOTOGRAF TIL EN KONFIRMATION?

FAGELIG ERFARING

Rent praktiske: En professionelle fotograf ved, hvordan man arbejder med vejr og lys. De kender de bedste stillinger, eller hvordan man får et autentisk smil fra konfirmanden.

At have en erfaren konfirmations fotograf giver dig tryghed ved at vide, at dine minder bliver fanget af nogen, der ved, hvad de laver, og at være tryg giver dig mulighed for at være helt fordybet i dagen og fokuseret på at fejre med dem, du elsker.

FOTOS DOKUMENTERER BØRNENES LIV

Børn vokser så hurtigt, og barndommen er forbi på et øjeblik. Konfirmanden fortjener opmærksomhed, da de vokser fra et barn til en voksen. Ok, det er måske en kliché, men det er sandt. Jeg ved om fra mit eget barn, som udvikler sig næsten hver dag. Dette er deres tid til at skinne. Det skal fejres!

VISER BØRN DERES VÆRDI I FAMILIEN

Et indrammet portræt placeret i hjemmet fungerer som en kort, men konstant daglig påmindelse om ‘det er her, jeg kommer fra, og det er her, jeg hører til.’ Det at gå sammen for at tage et billede på xx giver konfirmationen såvel som søskende en påskønnelse af begrebet familieafstamning og tilskynder deres nysgerrighed. Dette er især tilfældet, hvis du har yderligere billeder af slægtninge placeret rundt omkring i huset. Her er din chance for at sige, at du er vigtig i vores familie.

FOTOGRAFER SER DE SMÅ TING

Professionelle fotografer bemærker alle detaljer, du ikke gør. Fordi de vil sikre sig, at hvert billede ser fantastisk ud, ordner de dit hår, din kjole, dekorationer osv. for at sikre, at hver foto er fejlfri.

De fanger også øjeblikke, du måske er gået glip af, så du får et endnu bedre overblik over dagen.  Der er ingen tvivl om, at nogle af mine personlige favorit billeder fra dagen er de billeder hvor der er fanget et øjeblik af stemningen.

I sidste ende er billeder alt, hvad du har efter dagen. Du har én chance for at få det rigtigt.

Priserne til alle konfirmations fotografering pakker kan findes her.

Hvis du vil booke mig for at fotografere en konfirmation, kan du kontakte mig her.


Related posts

Roskilde Fjord

6. marts 2023

Familiefotograf ferie billeder – Lake Tahoe

6. marts 2023

Familie fotos i Dyrehaven, Klampenborg

6. marts 2023

Familiefotosession på Amager Strand

6. marts 2023