København bryllupsfotograf: Dragør forlovelses fotosession

Jeg elsker mit job som bryllupsfotograf i København. Der er en lille fiskerby nær Kastrup lufthavnen, der hedder Dragør. Hvis du kan lide stråtag, blomster i alt mulige farver, gule hytter og masser af hygge, så er det nok det bedste baggrund for fotos. Derfor valgte Emma og Nicolai dette til deres forlovelses fotosession  sidste efterår. Emma er amerikansk og Nicolai er dansk og de mødte hinanden for 7 år siden, da han var udvekslingsstudent. Deres forhold var ikke let med så mange kilometer imellem, men nu bor og arbejder Emma i København. De blev gift i sommer. Du kan snart se bloggen her.

Vi mødtes tidligt en søndag formiddag, da de fleste danskere stadig ligger i sengen og gik rundt i de små brostensbelagte gader, der kun møder folk der lufter hundene.  Vejret var sprødt og køligt, men perfekt uden vind. Vi startede i byen, hvor husene er fra 1700- og 1800-tallet. Det er en af de bedst bevarede byer i Danmark. Derfra gik vi ud til Dragør Fort, som har udsigt til Øresund og broen til Sverige.

Det var den perfekte romantiske dag.

Copenhagen photographer, Copenhagen wedding photographer, Dragør, engagement photographer, Engagement photographer copenhagen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.


FOLLOW ME

© 2022 Copyright – Lizbeth M Studio, cvr 37910864