Skip to main content

Hvorfor vælge en forlovelses-fotosession?

Tillykke! Du er lige blevet forlovet!   Nu kan du kom i gang med bryllupsplanlægning, og alle de sjovt ting der kommer med;  bestille invitationer, finde blomster, prøve kjolerne og finde den perfekte fotograf der passer til din vision for dagen. Selvom det er sjovt, kan det også være stressfuldt.  En ting, I kan gøre som et par, der er sjovt, romantisk og en god opvarmning til jeres bryllup, er at have en forlovelses-fotosession. Her kan du læse en top 5 over grunde til, hvorfor I skal vælge at have en forlovelses-fotosession. 

Få nogle smukke billeder

Det er måske indlysende, men du får nogle smukke fotos. De fleste af mine par er ikke modeller og har aldrig haft en fotosession sammen. Selfies er sjove, men dekan ikke erstatte professionelle fotos.

At have nogle fantastiske skud, minder og følelser fanget med din soulmate, der fører op til dit bryllupseventyr, er uvurderlig.

Lær din fotograf at kende

Den person, du bruger mest tid sammen med på din bryllupsdag, er normalt fotografen! Crazy I know, men dette er en fantastisk måde at bryde isen og lære fotografen at kende. Jeg vil gerne kende jer som par og høre jeres sjove historier! Dette hjælper mig med at få en fornemmelse for jer som et par, og ligeledes vil I føle det samme. Forhåbentlig når vi at lære hinanden at kende bedre, og når jeg så dukker op på den store dag, vil det ikke være som en fremmed. Jo mere tid du tilbringer med nogen, jo mere lærer du dem at kende, og jo mere komfortabel vil I føle jer med fotografen på dagen.

Lær at posere- hvilken billeder kan I bedste lide

De fleste par har ikke været foran kameraet før. I ved ikke, hvilke billeder I kan lide eller ikke kan lide. En forlovelses-fotosession er en fantastisk mulighed til at finde ud af, hvad der fungerer for jer som et par. Vi vil helt sikkert lave et par skøre ting, hvor I måske tænker, ‘hvad laver vi?’ Men mens I gennemgår billederne, vil I måske elske vinklerne, skud, som du måske havde forkastet i første omgang. Dette er med til at skabe tillid til din fotograf, og i sidste ende bliver I mere afslappede foran kameraet. Måske har I det så sjovt, at I tør endnu mere på selve bryllupsdagen.

Bruge billeder til Save the Date, gæstebog, pynt til bryllup

Mange af mine par bruger deres billeder fra forlovelses-fotosessionen til deres invitationer eller “save the date” -kortene. . Det er en rigtig god måde at personalisere dem på.  Desuden kan man bruge dem på bryllupsdagen ved at pynte bryllupslokalet med billeder, der fortæller kærlighedshistorien. I kan også have en personlig gæstebog, som folk kan skrive i på dagen, et slideshow eller noget helt fjerde.  Kun fantasien sætter grænser!

Hav det sjovt sammen. Ingen tidsbegrænsninger eller tidslinje – It’s all about you!

Bryllupsdage kan være ret hektiske og flyver forbi på et øjeblik. Par sessioner er hyggelige og afslappede. Det handler om at fange, hvem I er som et par. Ingen tidsbegrænsninger, ingen steder at være, fokus er at skabe nogle fantastiske billeder med jer mod nogle af de mest naturskønne baggrunde i Danmark. Efter fotosessionen vælger mange par at fortsætte det sjove og gå ud på en date. Hvis I er klædt pænt på og ser fantastiske ud, kan I jo ligeså godt fortsætte følelsen langt ud på natten.

Jeg elsker forlovelses-fotoessioner og synes de spiller en vigtig rolle i forberedelserne op til den store dag. Derfor har jeg inkluderet en gratis forlovelses-fotosession når I booker  Bryllups Pakke A eller B.   .


Related posts

Roskilde Fjord

6. marts 2023

Familiefotograf ferie billeder – Lake Tahoe

6. marts 2023

Familie fotos i Dyrehaven, Klampenborg

6. marts 2023

Familiefotosession på Amager Strand

6. marts 2023