Skip to main content

Hjemmelavet julepynt: Idéer for lave pynt ud af fotos af dit barn

Jeg elsker julepynt. Jeg holder meget af hjemmelavet julepynt, især når det handler om mit barn. Er der ingenting som specielle end at lave nogle til ens familie som kan ikke købes i en butik? Når jeg tænker tilbage om min barndom, husker jeg de ornamenter jeg har lavet i folkeskole.  De er stædig min yndlings i dag, og jeg vil gerne holde traditionen med min datter. Sidste år lavede jeg en håndtryk i saltdej. Det var hendes første jul, og allerede kan jeg se hvor meget hun er vokset.  Det ornamenter er også fantastiske julegaver til besteforældre.

Dette år har jeg set gavemærker i Netto og synes at de kunne være søde ornamenter.  Jeg valgt et billede af Ninas ansigt.  Jeg valgt et som ikke har mange ting i bagrund, så det er nemme at skåret ud.  I Photoshop lavede jeg en side af hendes ansigt. (Det er muligt at bare printe hele photo og klippe, hvis man ikke har Photoshop. Derfor skal billedet være unden distraktioner i bagrund. )

På ene side af stjerne skrev jeg året med glitter lim, og det er vigtigt så man tan tale år og ikke glemme hvornår man har lavede dem. På den anden limede jeg hendes ansigt og pyntede med den glitter lim.  Nem og sjovt.

julepynt, julegave ideer, julegave, h julepynt, julegave ideer, julegave, h julepynt, julegave ideer, julegave, h julepynt, julegave ideer, julegave, h julepynt, julegave ideer, julegave, h julepynt, julegave ideer, julegave, h


Related posts

Roskilde Fjord

6. marts 2023

Familiefotograf ferie billeder – Lake Tahoe

6. marts 2023

Familie fotos i Dyrehaven, Klampenborg

6. marts 2023

Familiefotosession på Amager Strand

6. marts 2023