Skip to main content

Helenekilde Badehotel bryllup, Tisvildeleje, Danmark

Det er svært at finde en bryllupssted som er mere romantisk end Helenekilde Badehotel i den charmerende by Tisvildeleje. Hotellet står på en klint med udsigt ud over Nord Søen. Den blev valgt af to nordmænd Monica og Helge til deres bryllup i Juni.

Helenekilde Badehotel er fyldt med strandhygge.  Fra den stribede sofa til søgræsset i krukkerne på terrassen. Hotellet ser ud som en film.  Man føler sig hjemme når man kommer ind ad hoveddøren.

Monica og Helge havde lejet hele hotellet til venner og familie som tilrejste fra Norge, for at se parret blive gift. Monica ønskede alt på dagen fotograferet så jeg ankom tideligt med stor entusiasme  for at fange alle detaljer. Brude forberedelse, familien samles til morgenmad, neglelak til pigerne og butterfly binding til mændene.

Vi lavede nogle portrætter før vielsen da en støv regn begynde at falde.   Alt blev tåget men heldigvis ikke vådt.

Vielsen var på terrassen med udsigt til søen.  Bagefter var der masser af foto og drinks.  Aftenen fortsatte med mad og taler.   Jeg er amerikaner, som har lært dansk, men ærlig talt kan jeg ikke forstå norsk. Nordmænd synger når de taler. Det lyder helt forskelligt end dansk, selvom de fleste af de skrevne ord er ens. Hvis jeg kunne få undertekster på kunne jeg forstå det meste. Selvom jeg kun kunne forstå nogle ord hist og pist, forstod jeg godt deres kærlighed.  Der var ikke et tør øje i huset! Hvert person havde en pakke Kleenex, og de blev alle brugt. Alle sammen grinede, lo, græd og skålede.  Det kan godt lyde plat men kærlighed er virkelig et universalsprog. Det var bare en kæmpe fornøjelse at være en del af.


Related posts

Roskilde Fjord

6. marts 2023

Familiefotograf ferie billeder – Lake Tahoe

6. marts 2023

Familie fotos i Dyrehaven, Klampenborg

6. marts 2023

Familiefotosession på Amager Strand

6. marts 2023