Skip to main content

GRAVIDITETS PORTRÆTTER I NORDSJÆLLAND

Jeg elsker at tage graviditets portrætter men når det er en ven, er det bare alletiders!

Mar og jeg mødt 5 år siden da vi studerede dansk sammen i Københavns Sprogcenter. Hun er oprindeligt fra Spanien, men hun arbejder i København og er gift med en dansker.

Jeg har ikke talte med hende i 3 år, men en dag hun skrev til mig på messenger og sagt at hun var gravid, og hun vil gerne have billeder.   Desuden fandt vi ud af hun har flyttet 4 kilometer fra mig nord fra København.   Jeg var så glad! Så vi lavet en aftale for at tage graviditets billeder ved siden af nogle søde får på en mark tæt på Farum.

Dagen var kølige men vi var heldig at få lidt efterårs sol og ingen regn.   Vi gik lit, men ikke for meget da det er svært at bevæge sig når man er højt gravid.  Jeg syntes at der er mange smukke steder i Nordsjælland som man kan brug som bagrund til portrætterne. Når jeg gå ud med hundener eller min datter kigger jeg altid efter nye steder.  Man skal ved hvordan solen er, og hvordan et sted ser ud i hvert sæson.

Hun var helt glad for billederne og vi har lovet hinanden at vi skal nok få et kop kaffe (socialt distanceret selvfølgelig) når hun er på barsel.


Related posts

Roskilde Fjord

6. marts 2023

Familiefotograf ferie billeder – Lake Tahoe

6. marts 2023

Familie fotos i Dyrehaven, Klampenborg

6. marts 2023

Familiefotosession på Amager Strand

6. marts 2023