fbpx
Graviditets portraetter køvenhavn,

Jeg elsker at tage graviditets portrætter men når det er en ven, er det bare alletiders!

Mar og jeg mødt 5 år siden da vi studerede dansk sammen i Københavns Sprogcenter. Hun er oprindeligt fra Spanien, men hun arbejder i København og er gift med en dansker.

Jeg har ikke talte med hende i 3 år, men en dag hun skrev til mig på messenger og sagt at hun var gravid, og hun vil gerne have billeder.   Desuden fandt vi ud af hun har flyttet 4 kilometer fra mig nord fra København.   Jeg var så glad! Så vi lavet en aftale for at tage graviditets billeder ved siden af nogle søde får på en mark tæt på Farum.

Dagen var kølige men vi var heldig at få lidt efterårs sol og ingen regn.   Vi gik lit, men ikke for meget da det er svært at bevæge sig når man er højt gravid.  Jeg syntes at der er mange smukke steder i Nordsjælland som man kan brug som bagrund til portrætterne. Når jeg gå ud med hundener eller min datter kigger jeg altid efter nye steder.  Man skal ved hvordan solen er, og hvordan et sted ser ud i hvert sæson.

Hun var helt glad for billederne og vi har lovet hinanden at vi skal nok få et kop kaffe (socialt distanceret selvfølgelig) når hun er på barsel.

Graviditets portraetter nordsjællandfotosession for gravideGraviditets portraetter farumGraviditets portraetter farumGraviditets portraetter farumGraviditets portraetter køvenhavn, fotosession for gravidefotosession for gravideGraviditets portraetter nordsjælland

Jeg er træt.   Træt at være hjemme.  Træt af at ikke gå ud uden at tænke på  “Hvor er mundbind? Hvor er spritten? Husk at holde afstand. Jul med familien er aflyst.” Jeg har ikke spist på en restaurant siden Marts. Jeg har ikke været hjemme hos min forældre i USA siden 2017. Vi skulle have været der i sommers. Og jeg er i tvivl om, det lykkes næste år.   Vi besøger heller ikke Farmor i Århus.

Jeg er tæt af det hele. Det regner, og det er mørkt og corona presser ned på mit hjerte.   

Måske har du det ligesom mig?  Du har måtte aflyse fødselsdagsfester, julefrokost og bryllupper. Disse begivenheder binder os sammen.

De store og små begivenheder som man kan glæde sig til, der gøre livet sjovt og bryder med hverdagens rutiner.

Selvom alt er så usikkert nu, kan jeg gøre en ting for at få mig til at føle mig bedre tilpas. Det er at give og dele min gave.  Jeg vil derfor give en fotosession til et par som har været nødt til aflyse, eller rykke, deres bryllup i 2020. Det kan være nogen som vil gerne have et stort bryllup, men pga. corona er det hele blevet aflyst.

Dette er, hvad jeg kalder en Pay it Forward giveaway, så du kan ikke nominere dig selv. Du kan nominere et familiemedlem, en veninde/ven, kollega eller en nabo.  Dette kan være den perfekte gave til parret der har måtte aflyse deres bryllup i 2020. Måske er endda i tvivl om det store drømmebryllup vil lykkes i 2021. En fotosession kan være et lille plaster på såret og måske give dem nyt håb for, at brylluppet snart kan løbe af stablen, som de har drømt om. 

For at NOMINERE et par, så send en mail til: info@lizbethMstudio.dk og besvar følgende spørgsmål:

 1. Hvad hedder du?
 2. Hvad er din e-mail-adresse?
 3. Hvad hedder den nominerede?
 4. Hvad er den nominerede e-mail-adresse?
 5. Hvordan kender du denne person / familie?
 6. Hvorfor nominerer du denne person / familie? (bedes give så mange detaljer som muligt, jo bedre det historien, jo bedre chancer de har at vinde.)

 

REGLER:

 1. Hver person har kun lov til at udpege et par. Flere nomineringer af det samme par hjælper ikke deres chancer.
 2. Bryllups fotografering, udvidede familier, nyfødte og store grupper er udelukket fra denne gave. Det er kun til den nærmeste familie og et forlovet par.
 3. Alle bidrag skal være modtaget inden den 22. december midnat.
 4. Sessionen optages mellem 1. januar – 20. maj 2021 i henhold til fotografens tidsplan.
 5. Præmien kan ikke overdrages og kan ikke indløses kontant.
 6. Parret vinder en fotosession med 4 digital billeder.   Hvis de vil have flere billeder, eller fremkaldte produkter, kan det tilkøbes.

Vinderen bliver annonceret på det oprindelige opslag på Facebook og Instagram, samt får direkte besked via mail. 

Vinderen modtager en GRATIS Forlovelses-fotosession med en time med 4 digitale billeder (digital download.) Vinderen skal være i stand til at rejse til København til denne session. Session udløber 21. maj 2021.

Post a Comment

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com