Skip to main content

FOTOGRAFI PRINTS FRA VESTERHAVET, PRINT SHOP ER NU ÅBEN

JULEGAVEIDÉER TIL DEM DER ELSKER VESTERHAVET

Mangler du den perfekte julegave til din mor, der aldrig rigtig ønsker sig noget, eller til din kræsne søster, der har alt? Den perfekte julegave kan være svær at finde, men med flot fotografi til hjemmet går du sjældent galt.  Sæt kulør på julen med en god designgave til den, du holder af.  (Eller bare forkæle dig selv!)

Jeg er så spændt på at annoncere at Print Shoppen er nu åben!   Billeder er fra Vesterhavet, hvor der er højt til himlen.  Hvor vind og vand hammere kysten, og hvor hvor et menneske mærker naturens kraft. Jeg blev så inspireret, da jeg besøgte sidste sommer.  Lyset og vildskaben fik mit hjerte til at svæve. At stå på stranden, mens bølgerne slog, fik mig til at føle mig lille og ubetydelig og mere levende, end jeg har følt i årevis. Jeg vidste, at jeg ville fange denne følelse på billederne.

Denne samling vil jeg dele med dig.  Billeder er printet på fine art papir, indrammet og klar til hæng.

Jeg håber du også kan lade dig inspirere af billederne og at de bliver til sjove og unikke julegaver til dig som vil give noget anderledes.

Er de bedste julegaver 2022? Det syntes jeg. Fordi jeg vil være med til at bevare vores danske natur, 25% af salget i shoppen går til Danmarks Naturfredningsforening.

Bestil din julegave her: https://lizbethmstudio.pic-time.com/art/vesterhavetdanishwestcoast

OBS HVIS BILLEDET SKAL STÅR KLAR TIL JUL SKAL DEN BESTILLES INDEN NOV 22, 2022.  

Spørgsmål? Kontakte mig her. 


Related posts

Roskilde Fjord

6. marts 2023

Familiefotograf ferie billeder – Lake Tahoe

6. marts 2023

Familie fotos i Dyrehaven, Klampenborg

6. marts 2023

Familiefotosession på Amager Strand

6. marts 2023