Skip to main content

FEJRE FORÅRET MED EN ANEMONE FOTOSESSION

Endelig kan man mærke at foråret nærmer sig! Tulipanerne skubber sig gennem jorden. Snart vil anemoner dække skovbunden med deres små hvide blomster. Det er en af mine yndlings tidspunkter på året. Vinteren giver slip, og jorden kommer tilbage til livet.

Vidste du, at blomster har symbolske betydninger? Rosen kan betyde kærlighed eller venskab afhængigt af farven. Valmue kan betyde erindring og trøst. Anemoner betydning er forventning og tjener som en påmindelse om at nyde øjeblikket for at udnytte muligheder på det rigtige tidspunkt.

Det er lige netop hvad vi gør nu.  Covid-19 har annulleret eller ændret mange planer i løbet af det sidste år. men flere og flere mennesker vaccineres, og samfundet vågner også op igen. Jeg vil fejre genåbningen med Corona – venlige mini-sessioner på en smuk lokation. Her er detaljerne:

DATO: 24.  APRIL 2021
LOKATION: SKOVEN I ALLERØD, NORD SJÆLLAND. (OMKRING TOKKEKØB HEGN)
TIDSPUNKTER: 8:25, 9:00, 9:25, 10:00, 10:25, 11:00, 11:25, 12:00, 12:25 
HVORDAN DET VIRKER:

Det koster 1200 kr. for en 20 minutters fotosession for op til 5 personer. Du får derefter adgang til et online galleri, hvor du kan vælge 2 digitale billeder og et A5 print. Tilkøb af ekstra digitale billeder koster 200kr per stk.  Tilkøb af A5 print koster 450 kr. pr stk.  Tilkøb af A3 print koster 550 kr pr stk. 

SÅDAN BOOKER DU:

Du sender en e-mail med dine 3 foretrukne tidspunkter inkl. dato (info@lizbethmstudio.dk eller via kontaktformularen nedenfor). Jeg booker efter først til mølle-princippet.
Betaling skal ske via Mobilepay for at reservere dato og tidspunkt.  Når din session er reserveret, sender jeg instruktioner via e-mail kort før din dag med mødested, hvor man kan parkere osv.

Sessioner refunderes ikke. I tilfælde af voldsomt vejr omlægger vi til den 1.-2. maj 2021.  Du er velkommen til at sælge din fotosession til en anden familie, hvis du bliver forhindret.

Hvis du hellere vil booke en hel times familie-fotosession kan du læse mere her. Familie sessioner er tilgængelige på hverdage og nogle weekendmorgener.

KONTAKT MIG


  Related posts

  Roskilde Fjord

  6. marts 2023

  Familiefotograf ferie billeder – Lake Tahoe

  6. marts 2023

  Familie fotos i Dyrehaven, Klampenborg

  6. marts 2023

  Familiefotosession på Amager Strand

  6. marts 2023