FAMILIEFOTOGRAFERING: MOMMY OG MIG SESSION

For mig er familie billeder meget vigtigt, især i de første år.  Børne andre sig så meget bliver alt for hurtig stor.Som nybagt mor havde jeg svært med at finde overskud for at komme ud og planlage noget.  Selvom jeg er fotograf og tager tusind a billeder af min datter, føler jeg at jeg gå glib af meget!  Derfor har jeg besluttet at lave en foto pakke som er super nem for mor og barn at forevigt de minder.    Men den Mommy og Mig pakke er kun en halv time, hjemme hos jer.  Man behøver ikke at pakke tinge sammen, eller gøre rent.  Alt vi skal bruge er et vindue, eller en seng, eller en hyggeligt hjørne. Du kan læse mere om Mommy og Mig pakker her.  De pakker er perfekte til julegaver, barnedåbsgaver, fødselsgaver eller mor og fars dag. 

Azadeh og hendes datter Amalia har meget travlt.  Amalia er den tredje datter, og moren har ikke med tid.  Je tog de billeder mellem morgen lur og svømmeskole.  Det var nemme og hurtig for dem, og Azadeh behøvede ikke at tænke eller planlægge noget.  De legede og krammede sammen, og vi fangede denne øjeblikket for evigt. 


Related posts

Fotografi prints fra Vesterhavet, print shop er nu åben!

19. november 2022

FOTOGRAFI PRINTS FRA VESTERHAVET, PRINT SHOP ER NU ÅBEN

19. november 2022

FAMILIEFOTOGRAFERING I NORDSJÆLLAND

6. oktober 2022

Bryllup på Sonnerupgaard Gods

15. juni 2022


FOLLOW ME

GET IN TOUCH

© 2022 Copyright – Lizbeth M Studio, cvr 37910864