Skip to main content
Hver familie er forskellige fra hinanden, Derfor er det vigtigt, at billederne afspejler det.

Familiefotograf som tager autentiske billeder

Skab minder med en professionel familiefotografering

Jeg bruger ikke et fotostudie, selvom vejret i Danmark skifter meget. Jeg udvælger derfor mine steder med stort omhu, så de passer til mine kunders ønsker. Måske er det dit hjem, hvor børnene føler sig tygge, måske er det en park, som har en særlig betydning for din familie eller måske er det stranden ved jeres sommerhus. Lokationerne bliver derfor en del af historien om din familie.

Billederne som skal hænge på jeres væg i de næste mange år, og som skal fortælle jeres historie, skal være på de steder hvor jeres familie har haft de bedste oplevelser. Jeg arbejder som familiefotograf i Storkøbenhavn, Allerød og Nordsjælland, men jeg rejser også til Fyn, og Jylland, efter aftale.

Jeg foreviger alle livets begivenheder

Som familiefotograf mener jeg, at hele livet skal foreviges. Det er ikke blot livets mærkedage, men også de små indtryk, som et glimt, en følelse eller en duft, som kan minde os om vores lykkeligste stunder. Det vigtigste er, at I har det sjovt under fotograferingen, så det ikke bliver en kedelig eller stressende oplevelse.

Vi vil derfor lege og grine, hygge os og more os undervejs. Efterfølgende vil jeg levere nogle billeder til jer, som er tidløse, og er af høj personlig kunstnerisk kvalitet.

Babyfotografering

Din lille nyfødte bliver hurtig stor! Babyer ændrer sig næsten hver dag i deres første leveår. Babyer kan som ofte holde til en fotosession på omkring 30-45 minutter. Jeg anbefaler at fotograferingen foregår hjemme hos jer selv. Det er nemlig rart at være tæt på hjemmet, hvis der skulle er et uheld, eller hvis barnet bliver sulten. Min erfaring som familiefotograf gør at jeg ved, at den bedste alder for en babyfotografering er, nå de barnet er nyfødt og optil omkring 6 måneder.

KONFIRMATIONSFOTOGRAFERING

Når børnene ikke er små længere, og skal til at konfirmeres, er det en oplagt mulighed at booke en familiefotograf til at forevige denne store dag. Det er muligt at booke en portrætsession, eller at kombinere en portrætsession med billeder fra kirke, reception og middag.

Større familiefotografering

En større fotografering af større familie kræver lidt mere planlægning. Derfor er der til disse fotograferinger mere tid til rådighed. Fotograferingen kan forgå lige det sted, som dig og din familie ønsker.

Kontakt din nye familiefotograf her

Kontakt mig gerne, hvis du har nogle spørgsmål til familiefotografering. Som familiefotograf ønsker jeg at levere billeder, som lever fuldt ud op til mine kunders drømme og ønsker. Derfor tager jeg også gerne en uforpligtende snak med dig om din fotografering, priser og lokation, så du kan få netop den familiefotografering, du drømmer om. Du også velkommen til at læse mere om mig som bryllupsfotograf. Jeg ser frem til at høre fra dig!

FAMILIE PAKKER

PAKKE A
5000 kr.

1 timer

1 timer session på lokation som vi vælger sammen

35 digitale billeder i høj opløsning

Digital galleri

25% rabat til fremkaldt billeder, albumer, osv.

PAKKE B
3500 kr.

1 timer

1 times session på lokation som vi vælger sammen

15 digitale billeder i høj opløsning

Digital galleri

10% rabat på fremkaldte billeder

PAKKE C
2000 kr.

1 timer

1 times session på lokation som vi vælger sammen

5 digital billeder i høj opløsning

Digital galleri


VIL DU SE MERE?

klik på nedenstående links.
Børn og Familier – Feature Portfolio

portfolio-kids

Børn og Familier – Feature Portfolio

København familie fotograf

Børn og Familier – Feature Portfolio

Konfirmations fotografering

FØLG MED PÅ INSTAGRAM