Skip to main content

FAMILIE FOTOGRAF: FOTOSESSION I FREDERIKSBERG

Dette blog handler om en familie fotografering i Frederiksberg.

Som mor er det vigtigt at dokumentere min familie, så jeg kan gemme minderne for altid. Som fotograf kan jeg forstå, at familiebilleder er værdifulde og meningsfulde for enhver familie. Jeg elsker, at jeg kan hjælpe kunder med at skabe meningsfulde minder, som de kan se tilbage på i mange år fremover.

En familie fotosession behøver ikke at være omfattende. Bare en hyggelig stund derhjemme med de mennesker, du elsker allermest.

Denne session var en gave til far. Han ønskede en familie fotosession med sin baby Fleur. Jeg mødte dem i deres hjem, hvor Fleur kunne føle sig tryg og sikker, og selvom det var mørkt og gråt udenfor, var der hyggeligt og varmt indenfor. Lille Fleur, er bare så sød. Hvis du er interesseret i en familie session du kontakt mig her.


Related posts

Roskilde Fjord

6. marts 2023

Familiefotograf ferie billeder – Lake Tahoe

6. marts 2023

Familie fotos i Dyrehaven, Klampenborg

6. marts 2023

Familiefotosession på Amager Strand

6. marts 2023