Skip to main content

EN FAMILIE HISTORIE: På Roskilde Fjord

Dagen var varm, selvom man kunne mærke efterårsvinden på kinderne.  Ditte havde set  billederne jeg tog for Mommy Blog.  Hun var meget spændt på sin familie fotosession ved Roskilde Fjord.  Da vi mødtes ved vandet, blev jeg lidt forelsket i hendes to smukke piger, Eva på 8 og Naja på 5. Da Naja spurgte om hun måtte holde mig i hånden da vi gik ned til stranden, smeltede mit hjerte. Det var i det øjeblik jeg vidste at det ville blive en pragfuld familie fotosession.

Pigerne og forældrene var så friske, og vi gik frem og tilbage, klatrede og hoppede. Vi fandt nogle mælkebøtter og hyggede os med, at puste i vinden.

Den bedste grund til at tage billeder udenfor er, at børn og voksne får mulighed for at vise deres personligheder.  De oplevelser bliver til en familie historie som kan hænge på væggen. Når familien ser billederne husker de tilbage på en god dag ude i naturen. Istedet for foran et lærred på et studie. Det er ligeledes en tidslomme af jeres familie som er svær at fange i en opsat setting.

(Alle årstider har sin charme. (Ja selv vinteren!)

Lokaler er bedste også fordi Danmark har det skønnest natur. Hvorfor ikke benytte det?

Flere dansker tror jer er lit fjollet når jeg siger at det er bare så eksotisk nå man ser en gammel jolle ved stranden, høj græs som vifter i vinden, og den blå-hvid farver af vandet.  Men for denne amerikaner er det!  Eksotisk og romantisk. Så dansk, og så mega smukt.


Related posts

Roskilde Fjord

6. marts 2023

Familiefotograf ferie billeder – Lake Tahoe

6. marts 2023

Familie fotos i Dyrehaven, Klampenborg

6. marts 2023

Familiefotosession på Amager Strand

6. marts 2023