Skip to main content

CV portrætbilleder og profile billeder til LinkedIn

Når du leder efter et job eller vil fremme din virksomhed, professionelle billeder giver unikke muligheder for at markedsføre sig. Der er ingen tvivl om at man kan skille sig ud fra andre ansøgere, ved at have et CV portrætbillede.  Spørgsmålet er om du skiller dig ud på en positiv eller negativ måde.

Der er meget konkurrence derude, og ingen ved det bedre end mig, som en private person, har lavet utallige jobansøgninger, men også som virksomhedsejer. Når du vælger et CV portrætbillede eller LinkedIn profile billeder, vælger du hvilke signaler du sender, og hvad du kan og vil i forhold til job, virksomhed eller karriere. Spørg dig selv, hvad siger dine fotos om dig?

Jeg elsker at hjælpe mennesker og små virksomhedsejere med at finde deres stil. Det betyder ikke en kedelig headshot foran en hvid væg. Mine professionelle portrætter til dit CV eller LinkedIn viser din personlighed, fordi jeg kommer til dig. I få minutter kan vi lave nogle flotte portrætter af dig, der ikke koster en bundegård.

Dette er Paula, hun ville have nogle gode headshots, så mødtes vi i København og lavede nogle profilbilleder, der er mere personlige og ret sjove, hvilket afspejler, hvem Paula er som person.

profile billeder fotograf,Portræt, visitkort, CV, arbejdsfoto, profilbilleder, hjemmesidefoto

profile billeder fotograf,Portræt, visitkort, CV, arbejdsfoto, profilbilleder, hjemmesidefoto

 

 


Related posts

Roskilde Fjord

6. marts 2023

Familiefotograf ferie billeder – Lake Tahoe

6. marts 2023

Familie fotos i Dyrehaven, Klampenborg

6. marts 2023

Familiefotosession på Amager Strand

6. marts 2023