Skip to main content

BRYLLUPSFOTOGRAF: SONNERUPGAARD GODS, HVALSØ

Nogle gange er jeg som bryllupsfotograf vidner til magi. Maria og Defrim’s bryllup var sådan et bryllup. Fra den fantastiske beliggenhed til de smukke brudekjoler, (der var to!) blev hver detalje kurateret af Maria, præcis som hun havde drømt det.

“Vi ønskede os et moderne, eventyrligt, hyggeligt og meget romantisk bryllup,” sagde Maria. 

Det fik hun.  Hun valgte to brude kjoler for at fremhave de eventyrlige stemming. Hun så som en princesse ud da hun gik ned af gangen, men skiftede før brude parret sættes til bords.   

Det var en overraskelse for Defrim, og han blev rørt til tårer, da han så hende i den anden meget moderne perlekjole.

“Det var vigtigt for mig at det stadig skulle være morderne i looket og fremtoningen. Det var også vigtigt for mig at der var en rød tråd gennem det hele, lige fra invitationerne til bordplan, velkomstskilt, menukort og gæstebog.

Det gjorde hun ved at vælge hendes `look`ved at lave en farveskema og ved at bruge brug af blomster og forskellige teksturer.

“Jeg har altid været vild med farven lyserød og synes den er meget eventyrlig og romantisk. Hele sammensætningen af tyl, lyskæder, messing (guld), krystal, friske blomster i sarte farver, kom meget naturligt til mig og vidste at min kommende mand også ville kunne lide det.

Men udover detaljerne var selve dagen fyldt med kærlighed og følelser fra familierne og venner. Det var en fornøjelse at dokumentere det for dem.

Bryllups Venue: Sonnerupgaard gods

Brudens kjoler: købt hos Fuhrmanns i Køge

Alle blomster inkluderende brudebukket: Hellesblomster I Gilleleje

Krystalvaser til blomster, lysestager og lanterner: lejet af  Aday2remember

Krystalglas, guldbestik, stofsavietter, messing lysestager, dispenser til drinks, due: Det Perfekte Bryllup

Bordplan, velkomstskilt, bordnumre, menu og navnekort er lavet af Verksted.dkTyl og lyskæder er lejet og sat op af Drømmetyl 


Related posts

Roskilde Fjord

6. marts 2023

Familiefotograf ferie billeder – Lake Tahoe

6. marts 2023

Familie fotos i Dyrehaven, Klampenborg

6. marts 2023

Familiefotosession på Amager Strand

6. marts 2023