Skip to main content

BRYLLUPSFOTOGRAF DRAGØR: EN SNEAK PEAK

Det har været aaaaalllt for længe på grund af corona, men i lørdags havde jeg æren og et spændende job; nemlig bryllupsfotografering i Dragør. Hold da op var det dejligt at være tilbage!

At være bryllupsfotograf betyder, at arbejdet ikke udføres efter bryllupsvalsen.  Efter brylluppet er slut, er nødt til at gennemgå de hundredvis af fotos og redigere dem.  Dette tager tid, da der arbejdes på hvert foto for konsistens og at overholde min fotostil. Jeg bruger lige så meget tid til at redigere et bryllup, som jeg gør til at skyde et!

Afhængigt af hvor mange bryllupper der er i køen, kan det tage fra 4-8 uger at levere de redigerede fotos til brudeparret. De fleste mennesker kan ikke vente så længe, ​​eller vil gerne sende takekort før. Så jeg laver altid et lille sneak peak, hvor parret kan downloade og dele mellem 5-10 fotos, uden at skulle vente 8 uger.

Her er et kig på Carina og Adams bryllup i Simeons Kirke på Nørrebro, og portræt sessionen i den gamle bydel i Dragør. Husene i den gamle bydel, er fra 1700- og 1800-tallet. Gaderne er snævre og foret med blomster, der vokser op gennem brostenene om sommeren.  Dragør en af de bedst bevarede byer i Danmark, og et af mine foretrukne steder at tage bryllupsbilleder.

Vejret, belysningen og de skarpe efterårsfarver sammen med den fantastiske Dragør -baggrund gav dette bryllup en ekstra gnist. Det var også let at se, hvor forelsket brudeparret er. Selv beboerne, var glade og kommenterede, at det var dejligt at se bryllupper komme tilbage til Dragør efter corona.

Vi fik så mange flotte billeder at det var svært for mig ikke at redigere hele brylluppet med det samme.   Indtil da, kan de, (og forhåbentlig du, kære læser,) nyde denne sneak peak.

Hvis du vil booke en fotosession i Dragør kan du kontakte mig her.


Related posts

Roskilde Fjord

6. marts 2023

Familiefotograf ferie billeder – Lake Tahoe

6. marts 2023

Familie fotos i Dyrehaven, Klampenborg

6. marts 2023

Familiefotosession på Amager Strand

6. marts 2023