Kærlighedshistorie: bryllup I københavn

Megan + Liz

For 8 år siden fotograferede jeg mit første samkønsægteskab. Det var i USA og det var ulovligt. Nu har tiden heldigvis ændret sig, men i Danmark har det i det mindste været lovligt de sidste 31 år. Ifølge Københavns Kommune, verdens var det første registrerede partnerskab den  1. oktober 1989, på Købehavns Rådhus. I 2010 fik homoseksuelle par mulighed for at adoptere på lige fod med heteroseksuelle par. Og i 2012 blev det første homoseksu­elle par viet i kirken.

Danmark er fortsat et progressivt land, der byder folk velkommen til, at blive gift uden fordomme. Fordi kærlighed er kærlighed.  Mange par rejser fra udlandet til København fordi det lettere at bliver gift her.

Liz og Megan blev gift på Københavns Rådhus, på en frisk vinter dag. Liz kom fra England og Megan fra USA, men de bor og arbejder i København som musikere. Vielsen var på Københavns Rådhus, med en hel del venner og familie. Efter vielsen tog vi familiefotos og gik ud fra rådhuset for, at tage par billeder. Vi gik til en tur på de små hyggelige gader og gik til Christiansborg Slot. Vi sluttede med, at blive genforenet med festen, hvor de tog en tur med en  af kanalbådene. Det var en perfekt dag og det smukkeste par. Det var en fornøjelse at dokumentere deres dag.


Related posts

Fotografi prints fra Vesterhavet, print shop er nu åben!

19. november 2022

FOTOGRAFI PRINTS FRA VESTERHAVET, PRINT SHOP ER NU ÅBEN

19. november 2022

FAMILIEFOTOGRAFERING I NORDSJÆLLAND

6. oktober 2022

Bryllup på Sonnerupgaard Gods

15. juni 2022


FOLLOW ME

GET IN TOUCH

© 2022 Copyright – Lizbeth M Studio, cvr 37910864