fbpx

En af min yndlings tjenester er  børn portrætter.   Det er en time fuldt med total kaos men også mega sjov.  Hver mor og far siger, “Bare du få eeen god billede.”  Challenge accepted.

Det er jo udfordrende at prøve at fange tre børn i et billede, især nå de to små har en masse krudt i numsen.  Sådan er børn. Det er det, der gør dem sjove at være sammen med.

Craig ville gerne give et billede af hans 3 børn til bedste forældrene som en julegave. Jeg vidste godt at vi skal tage ud til et smukt sted i Nord Sjælland.  Når man fotograferer børn,  skal man have et smukt, sikkert sted, og være hurtigt med ens “trigger finger.”   Imens børnene legede i det høje grass, tog jeg billederne og prøvede at fange deres sjæl ikke bare smiler.

Jeg syntes altid at det er bedste for børn til at komme ud på en lokation, hvor de kan lege og viser deres personligheder.   Billederne bliver mere ægte og stemningsfuld. Børnene keder sig heller ikke, og alle få en dejlig tur i naturen.  Man kan være lidt udfordret med hensyn til vinters vejr, men lyset er så fin, at det er det hele værd.

Craig er super glad for billederne og jeg håber at bedsteforældrene bliver det også.

børn i græs, børn portræt, familie fotografering, familie fotograf, nord sjælland, Allerød,

børn på tur i naturen, familie fotograf

børn portræt, familie fotografering, familie fotograf, nord sjælland, Allerød,

børn i skoven, børn portræt, familie fotografering, familie fotograf, nord sjælland, Allerød,

Jeg er træt.   Træt at være hjemme.  Træt af at ikke gå ud uden at tænke på  “Hvor er mundbind? Hvor er spritten? Husk at holde afstand. Jul med familien er aflyst.” Jeg har ikke spist på en restaurant siden Marts. Jeg har ikke været hjemme hos min forældre i USA siden 2017. Vi skulle have været der i sommers. Og jeg er i tvivl om, det lykkes næste år.   Vi besøger heller ikke Farmor i Århus.

Jeg er tæt af det hele. Det regner, og det er mørkt og corona presser ned på mit hjerte.   

Måske har du det ligesom mig?  Du har måtte aflyse fødselsdagsfester, julefrokost og bryllupper. Disse begivenheder binder os sammen.

De store og små begivenheder som man kan glæde sig til, der gøre livet sjovt og bryder med hverdagens rutiner.

Selvom alt er så usikkert nu, kan jeg gøre en ting for at få mig til at føle mig bedre tilpas. Det er at give og dele min gave.  Jeg vil derfor give en fotosession til et par som har været nødt til aflyse, eller rykke, deres bryllup i 2020. Det kan være nogen som vil gerne have et stort bryllup, men pga. corona er det hele blevet aflyst.

Dette er, hvad jeg kalder en Pay it Forward giveaway, så du kan ikke nominere dig selv. Du kan nominere et familiemedlem, en veninde/ven, kollega eller en nabo.  Dette kan være den perfekte gave til parret der har måtte aflyse deres bryllup i 2020. Måske er endda i tvivl om det store drømmebryllup vil lykkes i 2021. En fotosession kan være et lille plaster på såret og måske give dem nyt håb for, at brylluppet snart kan løbe af stablen, som de har drømt om. 

For at NOMINERE et par, så send en mail til: info@lizbethMstudio.dk og besvar følgende spørgsmål:

 1. Hvad hedder du?
 2. Hvad er din e-mail-adresse?
 3. Hvad hedder den nominerede?
 4. Hvad er den nominerede e-mail-adresse?
 5. Hvordan kender du denne person / familie?
 6. Hvorfor nominerer du denne person / familie? (bedes give så mange detaljer som muligt, jo bedre det historien, jo bedre chancer de har at vinde.)

 

REGLER:

 1. Hver person har kun lov til at udpege et par. Flere nomineringer af det samme par hjælper ikke deres chancer.
 2. Bryllups fotografering, udvidede familier, nyfødte og store grupper er udelukket fra denne gave. Det er kun til den nærmeste familie og et forlovet par.
 3. Alle bidrag skal være modtaget inden den 22. december midnat.
 4. Sessionen optages mellem 1. januar – 20. maj 2021 i henhold til fotografens tidsplan.
 5. Præmien kan ikke overdrages og kan ikke indløses kontant.
 6. Parret vinder en fotosession med 4 digital billeder.   Hvis de vil have flere billeder, eller fremkaldte produkter, kan det tilkøbes.

Vinderen bliver annonceret på det oprindelige opslag på Facebook og Instagram, samt får direkte besked via mail. 

Vinderen modtager en GRATIS Forlovelses-fotosession med en time med 4 digitale billeder (digital download.) Vinderen skal være i stand til at rejse til København til denne session. Session udløber 21. maj 2021.

Post a Comment

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com