Skip to main content

Jeg så engang et tv-program, på DR som sagde at Ærø var Danmarks kærligheds ø.  Jeg ved ikke om det er rigtigt, men jeg ved at mange mennesker bliver gift hvert år på den ø. For mig er øen taget lige ud af en romantisk film. Som bryllupsfotograf at være på Ærø er ligesome at være i Disneyland.

Øens borgere er jo stolte af den bryllupsindustri, som de har skabt på den vindblæste ø syd for Fyn. Kun 2 timers kørsel fra København og 75 minutters færgetur kan man stå på Ærø.  For mig som amerikaner, sammenligner jeg det med Las Vegas.  Det er nemt at få et ægteskabscertifikat, især for udlændinge som har forskellige statsborgerskaber. På Ærø er der 6.177 indbyggere, og mere end 5000 par blev gift sidste år.

Men lighederne med Las Vegas stopper der. Ærø er smukkere og langsommere og selvfølgelig dansk.

Som en amerikaner i Danmark, elsker jeg at udforske nye steder.  Alt er eksotisk i mine øjne. Og jeg vil så gerne se det hele, småt eller stort. Lets do this. Da jeg så tv programmet vidste jeg at jeg var nødt til at besøge Ærø og forhåbentligt tage bryllupsbilleder der.

Ærø skuffede ikke.

Man kan ikke pege sit kamera i Ærø uden at finde en fantastisk udsigt, eller baggrund til billeder. Jeg elsker at tager bryllupsbilleder.  Stor bryllupper, små bryllupper, bryllupper tæt på hjemmet, og bryllupper som kræver rejse. De har alle deres specielle attraktion. Jeg er en  girlie girl og jeg elsker brudekjoler, buketter, og alle de særlige detaljer, der gør en dag så personlig og perfekt til parret.

Men det der virkelig driver mig, er at dokumenterer kærligheden mellem to mennesker på deres dag. Jeg ved, at det lyder lidt kikset, men jeg synes at der er noget særligt mellem to mennesker, der vil forpligte sig til hinanden for evigt. Glem hvad der kommer efter (alle dine cynikere), men i det øjeblik, frosset i tiden, er de sublimt lykkelige. Det gør mig glad.

Nadim og Liisi rejste til Ærø fra Dubai for at blive gift. Det er kun et af de 5000 par som rejser fra hele verden bare for at sige ja på denne lille ø. Liisi er en yoga instruktør som forlod sit hjemland i Estland, da hun var 18 for at være fotomodel. Nadim er entrepreneur og har boet i 10 forskellige land.  Det er  ulovligt at bo sammen uden af være gift, så de sagde ja, lad os gøre det. Da de fandt Ærø på internettet, vidste de at det var, der de skulle giftes.

Om det var rent held eller Danmark ville have det, skuffede det dejlige danske vejr ikke. Det blæste og regnede, Liisi var fantastisk, for hun var ligeglad med hvor koldt det var, hun ville jo have sine bryllupsbilleder.

Nadim var ikke så glad, men han tog ja hatten på, fordi Liisi og øen var så utrolig smukke. Det var en dag at huske, og en fornøjelse at være med til. Har jeg sagt hvor smukke Ærø er?  Se selv!

Hvis du vil gerne giftes på Ærø kan du kontakt mig for et tilbud.


Related posts

Roskilde Fjord

6. marts 2023

Familiefotograf ferie billeder – Lake Tahoe

6. marts 2023

Familie fotos i Dyrehaven, Klampenborg

6. marts 2023

Familiefotosession på Amager Strand

6. marts 2023